Nagtegaal Styling & Interieur is de creatieve partner die u ondersteunt bij de inrichting en aankleding van uw interieur, (bruiloft) feest of evenement. Met gevoel voor stijl, kleur en detail gaan wij aan de slag met uw wensen en brengen we sfeer op elke locatie.

De afslag Wonen is de meest complete woonwinkel van Ameland. Alles op het gebied van wonen vind je in het gezellige centrum van Nes. Van complete inrichtingen tot aan leuke accessoires.

“De Snuusterij” is een ruime, maar knusse winkel gevestigd in het centrum van Hollum. Op de plaats waar nu De Snuusterij is gevestigd stond in 1647 al een commandeurswoning.

Een gezellige winkel in een oude schuur, met een leuke collectie kadootjes voor woon- of babykamer. Voor jezelf of om weg te geven!

Bij Risje kunt u lekker neuzen in een sfeervolle eigentijdse winkel met een mix van hippe woonaccessoires, leuke hebbedingetjes, lieve, maar ook stoere producten, kleding en nog veel meer!

Naam De Strandjutter
Adres Rixt van Doniastraat 21
Plaats NES
Telefoon 0519-453287
E-mail
heleen@sipboelens.nl
WWW
4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all