Bij Slager Dennis Ytsma in Buren gan ambacht, kwaliteit en vakmanschap samen. Wij zijn Uw Slager 'Versmarkt' waarbij alles draait om vers. Van echt Amelands lamsvlees tot en met ons roggebrood, alles is van de beste kwaliteit. Ook kunt u bij ons terecht voor eigengemaakte maaltijden, diverse worstsoorten en niet te vergeten onze gourmetschotels en fruitmanden. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

De Coop supermarkt Douwe Bakker kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit op het gebied van vers, een enorm assortiment en een gunstig prijsniveau. Douwe Bakker en medewerkers streven er elke dag weer naar om de beste supermarkt op Ameland te zijn en de wensen van consumenten centraal te stellen.

Spar Supermarkt Manje is een echte buurtsuper. Gelegen in het gezellige dorp Ballum midden op het eiland. Benjamin en Jesica zijn erin geslaagd om hun supermarkt te laten uitgroeien tot een gezellige ontmoetingsplek waar boodschappen doen een plezier is. De vrijwel dagelijkse aanvoer van producten garandeert: vers is vers.

Onze supermarkt vindt u vlakbij de (jacht) haven en het dorp Nes op Ameland en beschikt over een groot parkeerterrein en een uitgebreid assortiment. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor biologisch vlees, vegetarische producten en barbecuearrangementen of gourmet- en fonduepakketten.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Attent supermarkt Klein Vaarwater. Onze  supermarkt biedt een compleet assortiment. De kenmerken zijn:de kwaliteit van de versafdelingen bij Attent maakt dat Attent de ideale aanbieder is van dagvers producten; het assortiment kruidenierswaren is overzichtelijk, verrassend compleet en van goede kwaliteit; 

Spar van der Veen is de gezelligste supermarkt in het centrum van Nes. Samen met ambachtelijke slagerij Johan de Jong bieden wij u een compleet assortiment. Op onze broodafdeling worden iedere morgen verse broodjes gebakken en verkopen we brood van de bakker. Van april tot en met september kunt u zelfs op zondag bij ons terecht voor een vers ontbijt.

Voor uw kleine dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij Minimarkt Boomhiemke. Verse broodjes, dagelijkse krant en specifieke eilander lectuur zijn verkrijgbaar in onze minimarkt. De minimarkt is gevestigd naast de receptie, rechts van de de ingang. De minimarkt is geopend tijdens de openingstijden van de receptie.

1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all