Pension Bakema is gelegen aan de rand van het gezellige dorpje Nes op Ameland. Een combinatie van Amelander gastvriendelijkheid met prima ingerichte hotelkamers op een prachtige locatie.

's Ochtends kunt u gebruik maken van een luxe ontbijtbuffet waarna u het eiland kunt ontdekken. Op loopafstand vindt u bos, duinen en het strand. Buiten is een zonnig terras waar u heerlijk kunt genieten van een drankje of een kopje koffie. Tevens is er een gezellige ontbijtruimte en zithoek met tv.

Wij serveren u een 3-gangen-dagmenu voor slechts €20,00 p.p.p.d. extra. Ook kunt u een voordelig halfpension-arrangement boeken.

Natuurlijk kunt u ook altijd gezellig aanschuiven wanneer u logies met ontbijt geboekt heeft. Wij verzoeken u dan vriendelijk om ons dit op de betreffende dag voor 12 uur kenbaar te maken.

Alle kamers zijn comfortabel ingericht en rookvrij. De 2-persoonskamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, televisie, koelkastje, Senseo-koffiezetapparaat en een informatiemap over Ameland. U kunt bij ons gratis gebruik maken van het draadloze internet-signaal met uw eigen laptop of PDA. Tevens kunt bij ons een waterkoker en strijkbout lenen. Voor kinderen hebben wij een babybedje beschikbaar.

Naam Pension Bakema
Adres Duinweg 4
Dorp Nes
Telefoon 06-21534416
emal info@pensionbakema.nl
URL Pension Bakema 

 

5sparmanje.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all