Hotel Hofker is een zeer comfortabel familiehotel, rustig en zonnig gelegen aan de zuidkant van het dorp Nes, vlakbij het gezellige centrum, met haar leuke winkeltjes, knusse terrassen en sfeervolle restaurants.

Het Hotel beschikt over gerieflijke kamers, hotelappartementen, bruidskamers en bungalows en heeft een capaciteit voor 80 personen. De kamers zijn uitgerust met douche of bad, kleurentelevisie, koelkast, fohn, koffiebar en balkon met uitzicht over de tuin. Onze kamers zijn ingericht voor 1, 2, 3 of 4 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Gezellig en persoonlijk

In de gezellige lounge kunt u, onder het genot van een drankje, bij de openhaard lekker van uw rust genieten. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten aanwezig voor ontspanning, zoals een binnenzwembad, sauna, solarium en een "all weather" tennisbaan.

Het hotel beschikt verder over een draadloos netwerk, zodat u over moderne internetfaciliteiten beschikt. Voor uw gemak is er een lift en een eigen parkeerterrein. 
Kortom, een verblijf in Hotel Hofker op Ameland wordt u warm aanbevolen!

Naam Hotel Hofker
Adres J. Hofkerweg 1
Dorp Nes
Telefoon 0519-542002
e-mail info@hotelhofker.nl
WWW Hotel Hofker 

.

 

 

2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all