Hotel Zee van Tijd is helemaal nieuw en beschikt over 8 heerlijke suites, waarbij overnachten een cadeautje wordt. Wat dacht u van de Royal Suite met ruim 40m2, de Comfort Suite met al haar luxe of de lieve Mini Suite?

Hotel Ameland is een 3-sterren hotel, centraal gelegen tussen het dorp Nes (10 minuten lopen) en het brede Noordzee-strand (10 minuten lopen), met de 'rug' tegen het Nesserbos.

Pension Bakema is gelegen aan de rand van het gezellige dorpje Nes op Ameland. Een combinatie van Amelander gastvriendelijkheid met prima ingerichte hotelkamers op een prachtige locatie.

Hotel Noordsee ligt aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes. Op nog geen kilometer afstand van het hotel ligt het Noordzeestrand.

Hotel Bos en Duinzicht is een gezellig familiehotel, rustig gelegen tussen het dorpje Nes en het strand. Gastvrijheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Hotel Hofker is een zeer comfortabel familiehotel, rustig en zonnig gelegen aan de zuidkant van het dorp Nes, vlakbij het gezellige centrum, met haar leuke winkeltjes, knusse terrassen en sfeervolle restaurants.

In het hart van het levendige, gezellige en monumentale dorp Nes vindt u het moderne, sfeervol ingerichte driesterren hotel-restaurant De Jong. Een gezellig, gemoedelijk én vertrouwd onderkomen voor iedereen die kort of langer op Ameland verblijft.

Centraal gelegen op Ameland, midden in het Nes, vindt u op een rustige locatie Hotel Zeewinde. Een modern en eigentijds hotel met 34 comfortabele kamers, voorzien van luxe badkamer en kitchenette met koffiezetapparaat, koelkast en magnetron.

1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all