Kampeerterrein De Middelpôlle op Ameland ligt tussen bos en duin, 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp.

De camping ligt vlakbij het duinreservaat Hagendoornveld.

Aan de ene kant bossen, aan de andere kant duinen: ertussenin ligt kampeerterrein De Middelpôlle. Op deze ruime camping zijn de tentplaatsen afgeschermd door struiken en bomen. Zo heeft u echt uw eigen plekje. Natuurlijk is er ook een groot open terrein waar volop gespeeld kan worden. De allerkleinsten vermaken zich prima in de zandbak.

Kampeerterrein De Middelpôlle ligt ideaal: tussen bos en duin, 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp. Vlakbij de camping vindt u duinreservaat Hagendoornveld. Tijdens een excursie op het wad of het strand, in de eendenkooi of door de bossen en duinen komt u meer te weten over de bijzondere natuur van het eiland. En natuurlijk zijn er volop wandel- en fietsroutes waarmee u zelf het eiland ontdekt.

 

  • Aantal plaatsen: 40.
  • Honden toegestaan: nee.
  • Open: van 1 apr t/m 30 sep.
  • Toegankelijk voor: tenten.
  • Voorzieningen: warme douches. In het hoogseizoen wordt het sanitair schoongemaakt.
Naam Natuurcamping Middelpolle
Adres Westerpad
Dorp NES
Telefoon 06-10391491
e-mail j.nagtegaal@staatsbosbeheer.nl
WWW Natuurcamping Middelpolle
6vpva.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all