Maison Reinders is een 6 persoons vakantiehuis op Ameland. Maison Reinders ligt aan de Strandweg bij Nes, aan de bosrand. Er is ruim eigen terrein bij het huis. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 750 meter.

De Sonnevilla is een grote luxueuze vakantie Villa geschikt voor 12 tot 14 personen, perfect voor een vakantie met een groot gezin of een familie uitje naar Ameland.

Kampeerterrein De Middelpôlle op Ameland ligt tussen bos en duin, 10 minuten lopen van het strand en 15 minuten van het dorp.

Vakantiehuis Duinroosje is ydillisch gelegen nabij het centrum van Nes en geschikt voor 4 personen.

Camping “Duinoord” heeft een unieke ligging direct aan het Noordzeestrand bij Nes, met aangrenzend een prachtig bos- en duinengebied.

Aan de rand van het dorp Nes, tegen het centrum aan staat een in Finse stijl gebouwd huis met daarin de vakantiewoning Julique.

Vakantiehuis "Actief " is prachtig gelegen op een duin aan de strandweg even buiten Nes. Het huis ligt op een steenworp afstand van het strand.

Voor een zorgeloze vakantie biedt bungalowpark De Helmen u alle comfort en gezelligheid.

4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all