De Berkenhof is een kindvriendelijk appartementencomplex met 18 appartementen, gelegen tussen strand en dorp Nes. Binnen een straal van 200 meter vindt u bos, duin, natuurgebied de Vleijen en het natuurcentrum.

 

Onze 4 en 6 persoons appartementen liggen met terras en tuin op het zuiden en grenzen aan de speelweide zodat u rustig van de zon kan genieten terwijl de kinderen spelen.

De 2 persoons appartementen hebben een terras of een balkon. De 2 persoons studio’s op de 2e etage kunnen gebruik maken van de terrasjes in onze tuin.

Alle appartementen zijn voorzien van complete keuken, cv, kleurentelevisie, WIFI-netwerk, eethoek, zithoek en aparte spaalkamers (behalve de studio's)

Voor het minder goede weer hebben wij de beschikking over een recreatieruimte met daarin een poolbiljart en een voetbalspel. Verder beschikt het complex over een wasserette, mini-kinderboerderij. speelweide en overdekte fietsstalling.

Naam Appartementen De Berkenhof
Adres Strandweg 35
Dorp NES
Telefoon 0519-542693
e-mail info@deberkenhof.nl
WWW Appartementen De Berkenhof
4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all