">

Familievilla 13 ligt op park Brouwershaven, bestaande uit 6 Amelander Boerderijen.

Per boerderij zijn er 3 woningen, elk met een eigen entree, tuin van ongeveer 500 m2 en veel pricacy. De villa is geschikt  voor maximaal 7-personen.

Het dorp Hollum ligt op ca. 500 meter. Hollum herbergt een veelheid aan winkeltjes, restaurants, fietsverhuur en terrassen. Het strand en duinen liggen op ± 1500 meter en de golfbaan ca. 1000 meter.

Er is volop speel- en spel ruimte, voor kinderen. Vanuit de villa heeft u een schitterend uitzicht over de weilanden met grazende koeien en paarden. U kunt gebruik maken van zwembad en animatie programma van het verderop gelegen park Boomhiemke. Er is een bushalte voor het park. 

De indeling van onze bungalow bestaat ui teen ruime hal met toilet, bijkeuken met wasmachine en wasdroger. Woonkamer, met openslaande deuren naar het beschutte terras. Gratis draadloos internet, gashaard, LCD TV, Dvd, radio, CD speler open keuken. Beneden 1 slaapkamer, met massage douche en wastafel.

Boven treft u een ruime overloop, traphekje,2 grote slaapkamers. Een luxe badkamer, met whirlpool, toilet, dubbele 
wastafel en douche. Op 1 slaapkamer een kleuren TV en sauna en infra rood cabine.

In de open keuken treft u aan een ruime hoeveelheid servies en bestek, senseo apparaat, vaatwasser, combi-magnetron, koelvries-combinatie e.d.

Rondom de bungalow is er volop parkeergelegenheid voor de auto.

 
Naam B. Spijkerman
Adres Ridderweg 16-13
Dorp HOLLUM
Telefoon 0653552950
e-mail bspijkman@hetnet.nl
WWW Familie Villa 13
1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif6vpva.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all