Koudenburg is een  park met luxe bungalows aan de golfbaan, nieuwe duinchalets, mooie kampeerplaatsen en gezellig A.G.'s Pub.

Het park is gelegen op een unieke lokatie aan de rand van een 9-holes Golfbaan en een prachtig ongerept natuurgebied nabij het dorp Hollum.

Op het park bevindt zich een gezellige Pub waar het goed toeven is en waar u kunt poolen, spelletjes doen of gewoon even gezellig een slaapmutsje halen. Iedere dinsdag kunt u in de pub mee doen aan de klaverjascompetitie en iedere zondag wordt hier een welkomst barbecue gehouden, incl. gratis T-shirt voor uw kind. In de zomermaanden en in de mei- en herfstvakantie is er een animatieteam aanwezig.

Voor kleine en grote tenten indien u geen behoefte heeft aan stroom bij uw tent verhuren wij standaardplaatsen (trekkersveld). Watertappunten zijn aanwezig op het veld. De Standaardplaats is voorzien van een overdekte kook- en afwasgelegenheid. Jongeren kunnen terecht op het afgescheiden jeugdveld. Hier zijn eveneens watertappunten aanwezig maar geen stroom

Alle plaatsen zijn in de buurt van de speeltuin en centrale voorzieningen, waaronder de verwarmde sanitaire ruimtes met baby verzorgstation, spoelafdeling, wasserette en sauna. Douchen gaat zonder munten en is reeds bij de prijs inbegrepen, net als de btw. Auto’s parkeren op een centraal parkeerterrein.

Wilt u met de toercaravan lagere tijd verblijven op Koudenburg? Dan kunt u kiezen voor een seizoensplaats of een voor-of naseizoenplaats.

Aan gezelligheid, service en een goede nachtrust hechten wij veel waarde !

Naam Recreatiepark Koudenburg
Adres Oosterhiemweg 2
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-554367
e-mail info@koudenburg.nl
WWW Recreatiepark Koudenburg
7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all