Op een unieke locatie, in het centrum van Hollum - Ameland, vindt u onze appartementen voor 2 tot 4 personen.

Gevestigd in een prachtig 19e eeuws pand geniet u van de echte sfeer van romantisch Hollum. Rust en vooral zeer prive. Of u nu een midweek, weekend of voor een langere periode in WadAnders op Ameland verblijft, een aangenaam verblijf zult u er zeker vinden.

De centrale ligging van de appartementen is ideaal te noemen. Op loopafstand van de Noordzeestrand, bos en duinen, maar ook van de vuurtoren, musea, galeries, winkels en restaurants.

Na het gezellige winkelen en heerlijke eten ontspant u volledig in een van onze appartementen. Elk appartement is ingedeeld in een living met kitchenette, lcd tv met dvd, separate badkamer met douche, toilet en wasgelegenheid en een aparte slaapkamer met comfortabele bedden. Gratis wireless internet.

Tegenover WadAnders is een openbare parkeerplaats (gratis).

Bij mooi weer kunt u in de zeer ruime eigen tuin, circa 1500 m2 zorgeloos en geheel ontspannen de tijd doorbrengen op een van de royale terrassen of genieten van de romantische ambiance in onze ”loungegarden” met tuinhaard.

 
Naam Appartementen / B&B 'Wad Anders'
Adres Cornelis Bruinpad 2
Dorp HOLLUM
Telefoon 0519-701415
e-mail info@wadanders.com
WWW Appartementen B&B 'Wad Anders'
7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all