Appartement de Westsuudwester is een appartementen die onder het schuine dak van een voormalige boerderij annex kolenschuur is gebouwd.

Het appartement staat onder de stralen van het vuurtorenlicht in het hart van Hollum.

Het appartement is ingericht voor vier personen. Voor kleintjes is een campingbedje en een kinderstoel aanwezig. Het appartement heeft de beschikking over een lekkere tuin.

De Westsuudwester ligt aan de westzuidwest kant van de schuur. De ramen zijn op het zuiden gericht. Voor het appartement ligt een royale tuin. Bomen (dennebomen, meidoorn, lijsterbes, vlier, berk, esdoorn)  zorgen voor schaduw wanneer de zon hoog staat en voor volop levendigheid door huis te bieden aan duiven, mezen en merels.

De Westsuudwester ligt op loopafstand van de supermarkt, ijscoboer (met het lekkerste softijs van de wereld), tijdschriftenhandel, souvenirwinkel, boekhandel, viskraam, fietsenverhuurbedrijf, restaurant, molen, galerie, reddingbootmuseum, Sorgdragermuseum, kroeg en kerk. De vuurtoren, het Noordzeestrand en de Waddenkust liggen op een afstand van iets meer dan een kilometer.

 
Naam J. de Jong
Adres O.P. Lapstraat 7
Dorp HOLLUM
Telefoon 06 23 218 213
e-mail jeanetdejong@planet.nl
WWW Appartement Westsuudwester

 

                                                    

2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all