Wanneer u Hotel-Resort Amelander Kaap binnenstapt, proeft u direct de gezellige en ontspannen sfeer.

De appartementen maken deel uit van het resort, waar van alles te doen en te beleven valt.

De bar en brasserie nodigen u uit voor een drankje en in het uitstekende à la carte restaurant kunt u zich culinair laten verwennen.

Heerlijk ontspannen kan in het overdekte zwembad met jet-stream. In de sauna, met massagedouche en dompelbad kunt u lekker bijkomen, waarna een behandeling in het beautycenter niet mag ontbreken!

Maar u kunt zich in Hotel-Resort Amelander Kaap ook inspannen. Sla bijvoorbeeld een balletje op de tennis-, squash- of naastgelegen golfbaan of ontdek het eiland per fiets of te voet. Lekker uitwaaien en genieten van de zilte zeelucht.

Dankzij de vele faciliteiten is het kindvriendelijke Hotel-Resort Amelander Kaap zeer geschikt voor een ontspannen gezinsvakantie. Naast de gezellige kinderspeelplaats is er voor de skaters zelfs een fun-rank. Binnen het hotel kunnen de kinderen zich uitleven in het kinderspeelbad.

De twee- en driekamer appartementen zijn sfeervol, comfortabel ingericht, ruim opgezet en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of een groepje vrienden. De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met zithoek, een eethoek, een open keuken met o.a. een magnetron, een badkamer met bad/douche en toilet, een televisie en een telefoon.

De tweekamer appartmenten beschikken over een terras en de driekamer appartementen beschikken over een balkon of een terras.

Honden zijn in de appartementen van Hotel-Resort niet toegestaan.

Naam Appartementen Amelander Kaap
Adres Oosterhiemweg 1
Dorp HOLLUM
Telefoon 0347-750417
emal info@hotelamelanderkaap.nl
URL Appartementen Amelander Kaap
 

 

5sparmanje.jpg6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all