Groepsverblijf  'Kloosterhiem' ligt aan de rand van het mooie pittoreske dorp Buren en is op loopafstand van het centrum van Buren.

Onze accommodatie ligt op 1500 meter vanaf het Noordzeestrand,  is op 500 meter vanaf de Waddenzee, ligt op ca. 2000 meter vanaf het natuurgebied 'het Oerd' aan de oostkant van Ameland en is maar 1500 meter vanaf het volgende dorp Nes met diverse uitgaansmogelijkheden. 

Groepsverblijf  'Kloosterhiem' is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. (10 tot 65 personen) voor bijvoorbeeld: families, reünies, werkweken, schoolreisjes, personeelsreisjes, teambuilding, sportgroepen enz.

De accommodatie is verdeeld over 2 gebouwen. De slaapgelegenheden zijn gescheiden van de keuken en de eet/recreatiezaal. Alle vertrekken zijn voorzien van centrale verwarming en u beschikt over de hele accommodatie als groep alleen.

Er is een ruime zaal aanwezig voor 65 personen en een recreatie,- eetzaal met een zithoek en een tv met kabel tv.

In de slaapvertrekken vindt u stapelbedden. Alle slaapgelegenheden zijn voorzien van een eigen douche-toilet en wasgelegenheid. 

Achter het 'Kloosterhiem' bevind zich een grote (speel)weide van 3000m2 met daarop een volleybalveld en een voetbalveld, buiten tafeltennis en schommels.

Ook beschikt u over een geheel eigen parkeerterrein.

 
Naam Groepsverblijf Kloosterhiem
Adres Willibrordusstraat 11
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542062
e-mail kloosterhiem@gmail.com
WWW Groepsverblijf Kloosterhiem 


 

7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all