Deze prachtige landelijk gelegen 2 onder één kap woonboerderij (Waddenzicht en de Buurderij) ligt aan de rand van de dorpskern Buren op Ameland.

Waddenzicht beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen, inclusief kinderen en baby´s. 

De woning heeft 11 (1) persoons bedden,de eventuele 12de (volwassen) persoon slaapt op een slaapbank of betreft een (klein) kind. Kinderbedjes zijn aanwezig.
Waddenzicht is in 2007 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. met o.a nieuwe luxe inbouwkeuken, compleet nieuw ingerichte slaapkamers met comfortabele 1 persoons boxspring bedden en het geheel is CV verwarmd.

Waddenzicht is zeer compleet ingericht en voorzien van Wasmachine, Droger, LCD TV met 50 digitale TV zenders, Radio CD speler, DVD speler en Internetaansluiting.

Woonboerderij de Buurderij is de achterzijde van Waddenzicht.

De Buurderij beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen, inclusief kinderen en baby´s.

De woning heeft 11 (1) persoons bedden,de eventuele 12de (volwassen) persoon slaapt op een slaapbank of betreft een (klein) kind. Kinderbedjes zijn aanwezig.

De Buurderij is in 2006 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht met o.a nieuwe luxe inbouwkeuken, nieuwe badkamers, compleet nieuw ingerichte slaapkamers met comfortabele 1persoons boxspring bedden en het geheel is CV verwarmd.

De Buurderij is zeer compleet ingericht en voorzien van een ruime Sauna, Wasmachine, Droger, LCD TV met 50 digitale TV zenders, Radio CD speler, DVD speler en Internetaansluiting.

 
Naam Woonboerderij Waddenzicht
Adres Pastoor Scholtenweg 2-2a
Dorp BUREN
Telefoon 06 12266007
e-mail f.vermaning@home.nl
WWW Woonboerderij Waddenzicht 

 

6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all