Groepsaccommodatie "Molenaar" is een in 1920 gebouwde boerderij op Ameland, welke in 1979 geheel opnieuw is opgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie.

De accommodatie ligt aan de rand van het dorp Buren en biedt plaats aan maximaal 40 personen. Er is een kleine speelweide van ca. 500 m2 aan huis. In de zomer is een grote speelweide van ruim 2000 m2 ter beschikking op een afstand van 200 m van het huis.

Het gebouw beschikt over een dagverblijf inclusief eetzaal, zitkamer annex recreatieruimte (tafelvoetbalspel en tafeltennisspel), een ruime keuken, 9 slaapvertrekken, 4 douches, 4 toiletten, keukeninventaris, tv, telefoon en c.v.

De accommodatie is modern uitgerust en uitstekend geschikt voor groepsvakanties, bijv. familiereünies, personeels- en verenigingsuitstapjes, sportverenigingen en schoolreizen.

De groepsaccommodatie is te huur op basis van zowel zelfverzorging als logiesontbijt. De accommodatie is het gehele jaar geopend.

 
Naam Groepsaccommodatie Molenaar
Adres Willibrordusstraat 3
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542541
emal bgwmolenaar@live.nl
WWW Groepsaccommodatie Molenaar

 

 

 

7bg-logo1-1.gif6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all