Groepsaccommodatie ’t Hoefijzer is onder gebracht in een in 1920 gebouwde boerderij op Ameland.  De boerderij is in 1985 geheel opnieuw opgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie.

De accommodatie ligt aan de rand van het dorp Buren en biedt plaats aan maximaal 60 personen. Er is een kleine voortuin aanwezig en in de zomermaanden is er een speelweide van ruim 2500 m2 ter beschikking op 200m. afstand.

Het gebouw beschikt over een dagverblijf inclusief eetzaal, zitkamer annex recreatieruimte (tafelvoetbalspel, tafeltennisspel en poolbiljart), een ruime keuken, 11 slaapvertrekken, 4 douches, 4 toiletten, keukeninventaris, tv, telefoon en c.v.

De accommodatie is modern uitgerust en uitstekend geschikt voor groepsvakanties, zoals familiereünies, personeels- en verenigingsuitstapjes en schoolreizen.
De groepsaccommodatie is te huur op basis van zowel zelfverzorging als logiesontbijt. De accommodatie is het gehele jaar geopend.

 
Naam Kamphuis 't Hoefijzer
Adres Willibrordusstraat 5
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542541
e-mail bgwmolenaar@live.nl
WWW Kamphuis 't Hoefijzer 


 

 

7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all