Zoekt u een goede groepsaccommodatie voor een onvergetelijke vakantie op Ameland? Of hebt u iets te vieren; een jubileum of een familiefeest?

Of wilt u er zomaar eens met een groep vrienden op uit? Zonnedauw Ameland is een sfeervolle verbouwde boerderij, erg mooi gelegen op de Kooiplaats. Het is een gezellig ingericht vakantieverblijf dat volop recreatieve mogelijkheden biedt op het eigen sportterrein. 

De groepsaccommodatie is gelegen in de directe omgeving van het dorp Buren met allerlei leuke winkels. En uiteraard is de natuur altijd dichtbij; de duinen, het Wad en de Noordzee.

De accommodatie van Zonnedauw bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Deze kunnen samen of apart van elkaar gehuurd worden.

Het hoofdgebouw bestaat uit een keuken, eet/recreatieruimte, berging  9 slaapkamers voor 68 personen en 4 sanitaire ruimtes 
In de keuken is alle benodigde apparatuur aanwezig.

Er is een tafelvoetbalspel en tafeltennis. Ook kan er gebruik gemaakt worden van internet. Tot slot is er een TV en een kleine geluidsinstallatie. 
Het gebouw is beveiligd met een automatisch brandmeldsysteem. 

In het bijgebouw is een kamer/keuken, een toilet en douche en 3 slaapkamers waarvan 2 met 2 enkelbedden en 1 met 5 enkelbedden. 

 
Naam Groepsaccommodatie Zonnedauw
Adres Kooiplaats 4
Dorp BUREN
Telefoon 0519-542023
e-mail a.kiewied@home.nl
WWW Groepsaccommodatie Zonnedauw 

 
 

 

3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all