Groepsverblijf  'Kloosterhiem' ligt aan de rand van het mooie pittoreske dorp Buren en is op loopafstand van het centrum van Buren.

"Ons Kasteel" en "Koetshuis" is een groepsaccommodatie voor groepen tot 90 personen,gelegen in het gezellige dorp Buren.

Deze prachtige landelijk gelegen 2 onder één kap woonboerderij (Waddenzicht en de Buurderij) ligt aan de rand van de dorpskern Buren op Ameland.

Groepsaccommodatie "Molenaar" is een in 1920 gebouwde boerderij op Ameland, welke in 1979 geheel opnieuw is opgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie ’t Hoefijzer is onder gebracht in een in 1920 gebouwde boerderij op Ameland.  De boerderij is in 1985 geheel opnieuw opgebouwd tot een moderne groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie Edelweis is gelegen aan de rand van het dorp Buren en bestaat uit Edeleis 1 en 2 welke zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur zijn.

Aan de rand van Buren, 800 m van het noordzeestrand ligt kampeerboerderij de Zilvermeeuw.

Groepsaccommodatie Zonnebloem is compleet vernieuwd. Een prachtige, comfortabele, ruim opgezette accommodatie, waar sfeer en gezelligheid heerst, voorzien van vele moderne faciliteiten en toegankelijk voor rolstoelen.

3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all