Appartement ‘Het Zonnige Zuiden’  is een royaal (75m2) prachtig gelegen comfortabel driekamer appartement.

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de zuidzijde van het mooi verzorgde appartementen complex Amelander Paradijs.

Het complex Amelander Paradijs is mooi landelijk gelegen vlakbij het pittoreske dorp Buren, volop omgeven door natuurgebieden. Op loop- en fietsafstand bevinden zich o.a. de prachtige duinen, brede stranden, Amelandse bossen en schitterende wandel- en fietspaden. Het mooie brede (en schoonste) strand van Nederland is slechts 750 meter van het appartement vandaan. 

Het appartement heeft een schitterende ligging met groot balkon op het zonnige zuiden, waarbij u volop kunt genieten van het direct aan gelegen grote weiland,  optimale zon met prachtige zonsondergangen boven de natuur. 

Appartement “Het zonnige zuiden” beschikt o.a. over: royale woonkamer met open keuken, aparte toiletruimte, ruime badkamer met douche en wastafel, 2 slaapkamers met voldoende kastruimte, groot zonnig terras op het zuiden met tuinset.

Bezetting door maximaal 5 personen.  Huisdieren en roken niet toegestaan.

 
Naam Jeroen Pijpers
Adres Strandweg 61-43
Dorp BUREN
Telefoon 06-50292656
e-mail hetzonnigezuiden@outlook.com
WWW Appartement Het Zonnige Zuiden
3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all