Genieten van de privacy van ruime luxe appartementen/suites of Penthouses/suites en gebruik maken van onze uitgebreide hotelservice.

Dit kan bij Appart-hotel Kooiker aan de Strandweg in Buren op enkele minuten lopen van het centrum van het dorp en nabij verschillende natuur gebieden.

Het Noordzeestrand is op ongeveer vijftien minuten lopen.

Onze appartementen zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikken over een eigen parkeerterrein.
 
De appartementen/suites zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Er zijn twee appartementen/suites met 1 slaapkamer + slaapbank voor 2 personen en 6 appartementen/suites met 2 slaapkamers. De indeling van onze appartementen/suites is vrijwel gelijk. De appartementen/suites beschikken over een volledig ingerichte keuken met afwasmachine en magnetron. Daarnaast zijn aanwezig een KTV met videorecorder; radio/cassette/cdspeler; een kinderstoel en kinderbed. Verder hebben de appartementen een ruim terras of balkon.

Verder beschikken wij over ruim opgezette Penthouse/Suites met een privé-sauna en twee badkamers. De badkamers grenzen aan de beide slaapkamers.

Een Penthouse/Suite is ruim opgezet en voorzien van een groot buitenterras waar u gezellig met uw vakantiegenoten kunt zitten. Is het even niet mooi weer dan kunt u in de royale kamer van 37,5 m2 verblijven terwijl er gekookt kan worden in de luxe keuken met afwasmachine, magnetron en thermische kookplaat. De totale oppervlakte van het is Penthouse/Suite is 120 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen.

Naam Appart-hotel Kooiker
Adres Paasduinweg 1
Dorp Buren
Telefoon 0519-542361
e-mail info@apparthotelkooiker.nl
WWW apparthotelkooiker


 

1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all