Het vakantiehuis Jelmera State is landelijk gelegen in het westelijke gedeelte van Ameland. Alk jaargetijde biedt het eiland Ameland zijn schoonheid. Jelmera State is daarvoor een goed vertrekpunt.

Het vakantiehuis is ongeveer acht kilometer van de veer boot en is gelegen vlakbuiten het dorp Ballum. De waddenzee ligt op 1,5 kilometer lopen en het Noordzeestrand op 3 kilometer lopen.

Jelmera State biedt plaats aan groepen van 4 tot maximaal 80 personen op basis van zelfverzorging. Er kunnen meerdere kleinere groepen gelijktijdig in het huis  verblijven. Uiteraard is verhuur aan een grote groep mogelijk.

Wij hebben de beschikking over 4- persoons en 8 persoons slaapkamers. Allen voorzien van warm- en koud stromend water. In het gebouw zijn volop sanitaire voorzieningen aanwezig. Jelmera State beschikt over een grote recreatiezaal en kleinere ruimten. De professioneel ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. Rondom het vakantiehuis is voldoende speelruimte aanwezig.

 
Naam Jelmera State
Adres Jelmeraweg 2
Dorp BALLUM
Telefoon 0049(0)441-9354321
e-mail info@jelmera-state.de
WWW Jelmera State5sparmanje.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all