Vakantieboerderij "De Nachtegaal" is een groepsaccommodatie die uitstekende mogelijkheden biedt voor het houden van bijv. excursies, werkweken, personeelsreisjes of familiebijeenkomsten.

In totaal zijn er 80 bedden verdeeld over 10 kamers. De ruime slaapkamers zijn c.v. verwarmd en elke kamer heeft een wastafel met warm en koud stromend water. Het sanitair is uitermate verzorgd en in ruime mate aanwezig: 6 douches en 7 wc's. Tevens is er een speciale sanitaire voorziening voor rolstoelgebruikers, I.T.S. gekeurd, zodat onze vakantieboerderij ook toegankelijk is voor minder validen.

U verblijft in onze vakantieboerderij op basis van zelfverzorging. Wilt u een volledig verzorgd weekend of wilt u verblijven op basis van halfpension, dan is dat ook mogelijk. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Er is een ruim speelveld aanwezig (voetbalveld, volleybalveld, basket) en een terras met 4 picknicktafels. Dus veel ruimte voor sport en spel en lekker buiten zijn.

Naast het slaapgebouw vindt u een ruime eetzaal annex recreatieruimte. Hier vindt u ook een gezellige zithoek.

De compleet ingerichte zelfverzorgingskeuken, heeft een zespits gasfornuis met oven, klein fornuis, industriebrander, grote koelkast en een diepvries.

Vakantieboerderij "De Nachtegaal" is een unieke locatie voor jong en oud, voor iedereen die houdt van rust, warmte en de natuur.

 
Naam Vakantieboerderij De Nachtegaal
Adres Zuidergrieweg 4
Dorp BALLUM
Telefoon 0624672427
e-mail info@denagtegaal.nl
WWW Vakantieboerderij De Nachtegaal 

.  

 

4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all