In Appartement Iniho heeft u pas echt vakantie op Ameland, uitzicht over de weilanden, aan de rand van Ballum, groot terras en tuin.

Gebruik openlucht zwembad, strand, duinen, polder en bos in de nabijheid. Afwasmachine, magnetron, TV, DVD, douche, 2 slaapkamers. Het 4-persoon`s appartement heeft een eigen ingang aan de achterkant waardoor u binnenkomt in de gang.

In de gang bevinden zich de deuren tot de 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een 2-persoon`s bed en de 2-de slaapkamer heeft een stapelbed met bovenop een 1-persoon`s bed en daar onder een 2-persoon`s bed. Via de trap in de gang komt u in de hal boven waar de deur is van het toilet, de douche en de deur naar de woonkeuken met gezellige lounge hoek met  televisie en video.

In de keuken is alles aanwezig, inclusief een magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u het uitzicht op de weilanden, links het bos en rechts de waddendijk.

Buiten grenst  aan het terras een grote tuin, er zijn daar natuurlijk ook 4 tuinstoelen met kussens en een parasol aanwezig.

Naam S. de Haan
Adres de Stringen 16
Dorp BALLUM
Telefoon 0619712309
e-mail verhuur@iniho.nl
WWW Appartement Iniho

 

                                                    

7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png6vpva.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all