Bij 'Oans Thuus' kun je je weer helemaal opladen van alle hectiek en drukte van het vaste land. Het appartement is gevestigd in het prachtige Ballum. Het is net gerenoveerd en volledig ingericht met nieuwe meubels, bedden. Van alle gemakken voorzien!

Appartement Nooitgedacht is een 5***** appartement en maximaal geschikt voor 6 personen. Het appartement ligt centraal op het eiland, midden in het rustige en gezellig dorp Ballum.

Appartement 't Bintje vindt u in het mooie, rustige en centraal gelegen dorpje Ballum. Het appartement is gebouwd op de vroegere hooizolder boven ons boerderij- en streekprodukten winkeltje.

Halverwege Ballum en Hollum vindt u bij “de Lange Dunen” het knusse appartement “Kalverduun”.

Net buiten het dorpje Ballum, met vrij uitzicht op de prachtige Amelandse vuurtoren, staat onze boerderij ‘de Ballumerhoeve’.

In Appartement Iniho heeft u pas echt vakantie op Ameland, uitzicht over de weilanden, aan de rand van Ballum, groot terras en tuin.

1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all