• 0519-555100
  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuk om te weten

Lees hier de weetjes over Ameland

Personeel vinden, daar heeft menig ondernemer kopzorgen over. Werven van personeel is niet gemakkelijk en het nieuws staat bol over het gebrek aan vakkrachten en het leed dat WAB heet. Negatieve berichtgeving die de moed in de schoenen doet zakken.. maar dat is niet nodig!

Problemen op de arbeidsmarkt bieden evenzoveel kansen. Kortgeleden vertelde een opdrachtgever dat ze graag zou zien dat werkzoekenden kiezen voor hun bedrijf in plaats van de betreffende functie of het eiland. Treffende opmerking, want dat is precies waar het om gaat bij het werven van personeel!

Waddenvacatures werft vanuit de gedachte dat ieder bedrijf authentiek is en een unieke werkervaring te bieden heeft. In de vorm van een krachtige en volledige tekst vertellen wij jouw verhaal aan werkzoekenden. Niet zonder succes want het online bereik van Waddenvacatures groeit jaar op jaar!

Wil jij het seizoen van 2020 starten met een voltallig en leuk team? Waddenvacatures helpt graag. Wij zorgen ervoor dat jouw vacatures opvallen!


© 2020 De Amelander. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Webtool4all