Dit zomerseizoen spat de muzikaliteit van het eiland Ameland af. De prachtige natuur, de weldadige invloeden van het eiland vragen om een verstild moment om te genieten van bijzondere muzikale talenten.

Een expositie door fotografe Elise Pragt in het gemeentehuis van Ameland van 10 juli tot 24 september 2016. Deze zomer exposeert fotografe Elise Pragt (PragtPlaatjes Fotografie) uit Peize met 24 fotografische werken in het gemeentehuis van Ameland te Ballum. Het zijn beelden van alledaagse dingen op een bijzondere manier in beeld gebracht.

Het Programma naar een Rijke Waddenzee organiseert samen met de gemeente Ameland, een deskundigenbijeenkomst om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de natuurwaarden bij de veerdam van Ameland te verbeteren.
Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de Waddendijk. Die wordt verstevigd.

Ons kleinschalig boeddhistisch centrum biedt – naast de wekelijkse open meditatieavond op dinsdag – in de maanden juni en juli extra activiteiten aan voor belangstellende eilanders en vakantiegasten. Er staan twee thema-avonden en drie volle maanvieringen op het programma.

Praat, ontdek, geniet tijdens het eerste 4moment. Op een leuke, leerzame wijze willen de initiatiefnemers jong en oud, kinderen en volwassenen, alleenstaanden of gezinnen met alkaar nadenken over bijbelse en levenbeschouwelijke onderwerpen. Er wordt gezongen en gelezen uit de bijbel. Er is voldoende ruimte voor gesprek en discussie. Kortom een hele andere wijze van geloof beleven en zondagmiddag besteden.

2amelanderhistorie.jpg6vpva.png5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all