De schildergroep ‘Zee van Kleur’ is maandag 15 september weer begonnen aan een nieuw herfst/winter seizoen. Eén maal per veertien dagen komen we bij elkaar om te tekenen en te schilderen op de maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur of op de maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Vanaf 19 maart exposeren leden van kunstenaarsvereniging Fria op Ameland een keuze uit hun prachtige werk. Er is onder andere in het Natuurcentrum (Nes), het Maritiem Centrum (Hollum) en in galerie Bo Lumen (Ballum) werk te zien. In galerie November bij de VVV vind u een overzichtsexpositie met werk van alle 19 deelnemers. Een ideaal startpunt voor een bezoek aan alle deelnemende locaties. De andere locaties vind u op de folder.

Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 22 april kunt u in het gemeentehuis in Ballum een foto-expositie van fotograaf Andreas Schüring bezichtigen. Deze Duitse fotograaf heeft op een bijzondere manier allerlei soorten uilen op foto weten vast te leggen. Vooral voor natuurliefhebbers is een bezoek aan deze expositie zeker de moeite waard.

Aan de Strandweg 19 in Nes is een prachtige  expositie te zien van Nadja Smit. In de ruime lichte expositieruimte hangen indrukwekkende kunstwerken.

4kontour-vastgoed-banner.png3Huize-Miedema.png6vpva.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all