BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Amelander wol

Het wordt koud buiten, de regen slaat tegen de ruiten en het wordt eerder donker. De herfst is al begonnen en dat betekent dat een sjaal, trui en een muts echt nodig zijn als u zich naar buiten begeeft. Wat is er nu warmer en fijner om te dragen dan iets van wol, die houdt u warm bij alle herfst-en wintertemperaturen. Het beste kunt u natuurlijk de Amelander wol dragen die sinds 2019 als Amelands Produkt gecertificeerd is. De wol die voor de Amelander wol gebruikt wordt komt van drie verschillende kuddes die het overgrote deel van het jaar buiten lopen en heerlijk op de Amelander kwelders grazen.

De goede omstandigheden waarin de schapen verkeren op de zilte Amelander weiden is terug te zien in de kwaliteit van de wol. Het duurzaam produceren van wol en garens staat voorop en alles aan de wol en het productieproces is zo biologisch en natuurlijk mogelijk. De wol is prachtig van structuur en goed te gebruiken voor een unieke warme winter trui, mutsen en sjaals.

Shop lekker egen
Als u ook wilt breien met de echte Amelander wol of warm wil blijven deze herfst en winter, op deze punten is de wol te koop:

Bezoek aan atelier op Ameland uitsluitend op opspraak:
Willibrordusstraat 14a
9164 KV Buren Ameland
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier