BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

De Aftrap

Het februarinummer van de Amelander is altijd de aftrap voor elf nummers van ons blad in 2022. Ongetwijfeld beloven het weer mooie nummers te worden. Gebrek aan artikelen hebben we eigenlijk nooit, toch gebeurt het soms gebeurt dat we artikelen herhalen. Vaak zijn dit artikelen die ook voor nieuwe gasten interessant zijn om te lezen. We krijgen ook regelmatig tips van lezers om ergens over te schrijven.

In het eerste nummer van 2022 besteden we veel aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. De zes partijen die meedoen aan de verkiezingen hebben we 8 pijlers voorgelegd waarop zij konden reageren. De redactie heeft deze pijlers bedacht waarbij we geen rekening gehouden hebben met de voorkeuren van de verschillende partijen. De meeste partijen hadden liever hun eigen pijlers bedacht!!! Uit de antwoorden blijkt dat over veel onderwerpen hetzelfde wordt gedacht. Wat opvalt is dat de bereikbaarheid van Ameland nog niet echt een issue is. Het is meer dan de moeite waard om de verschillende verhalen te lezen. We hebben de artikelen overzichtelijk op onze website gepubliceerd zodat ook niet-Amelanders kunnen lezen waar de politiek de komende vier jaar aan wil werken.

We hebben er zin in, we mogen weer. Ongetwijfeld wordt het een mooi jaar met veel mooie verhalen. Heeft u ideeën laat het ons weten. Wilt u zelf een verhaal aanleveren stuur ons een mail. Ons blad is er voor iedereen.


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier