BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Canite Tuba druk met 100 jarig bestaan

In 2018 bestaat de muziekvereniging Canite Tuba 100 jaar. De leden van de brassband zijn al druk bezig om diverse activiteiten te organiseren. Hiertoe proberen we zoveel mogelijk leuke foto’s, anekdotes, oude uniformen, oude trommels, namen van alle oud leden (ook van de voormalige drumband) enz. te verzamelen.

Mocht U iets hebben dat u wilt delen met ons of tijdelijk afstaan dan houden wij ons zeer aanbevolen. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , inleveren bij de Toel of bij de leden van de jubileumcommissie; Jester Nynke Schoustra, Jannie Boelens, Ammie Kooiker, Frits Kienstra en Tames Knoeff.

Er zijn heel veel mensen die in de loop der jaren bij de brassband gespeeld hebben. Vaak vanaf hun jeugd en stopten omdat ze naar de wal gingen studeren, anderen stopten om diverse uiteenlopende redenen.

Zowel deze oud als natuurlijk nieuwe leden zijn altijd van harte welkom bij onze vereniging. We repeteren nog steeds op dinsdag van 20.00uur tot 22.00 uur in de Toel. Schroom niet om eens een kijkje te komen nemen op deze vooral gezellige avonden. Mocht je zin hebben om (weer) met ons muziek te gaan maken meld je gerust aan.

Bestuur en leden Brassband Canite Tuba


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier