BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Nobel debuteert met succes in terras top 100

Afgelopen maandag 4 juli was de bekendmaking van de Misset Terras Top-100. Dit jaar bezocht Misset Horeca ruim 300 terrassen die door de eigenaars waren opgegeven voor de beproeving. Een aantal 'mystery visitors' maakte een eerste schifting, daarna nam een vakjury poolshoogte. De definitieve lijst werd vastgesteld door een derde jury.

Het recent vernieuwde terras van Hotel Nobel deed dit jaar voor het eerst mee en debuteerde op plaats 36 in de lijst. De jury prijst de gastvriendelijkheid van het personeel en waant zich in een oase in het idyllische Ballum op het fraaie terras. Hier zit je met vel plezier aldus de vakjury.

Een van de belangrijkste elementen waar de jury dit jaar punten op uitdeelde, was de tijd die een bestelling nam om te arriveren. Waar de etablissementen in 2015 nog werden ingedeeld in 'bestelling binnen vijf minuten of niet', werden dit jaar verschillende categoriëen wat betreft de bestelduur ingevoerd. Hoe sneller het drankje kwam, hoe meer punten een tent scoorde. Daarnaast werd er goed gelet op gastvrijheid en oprechte vriendelijkheid, oogcontact met de gast speelde hierin een belangrijk element.

 


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier