BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Nieuwe ambassadeurs Waddenzee Werelderfgoed op Ameland

Er zijn 7 nieuwe ambassadeurs namens Ameland voor Waddenzee Werelderfgoed gehuldigd. Het aantal bevlogen ambassadeurs wordt steeds groter. Deze ondernemers zijn allemaal werkzaam in de sector toerisme en recreatie en kiezen voor duurzaam ondernemen.
 
De ambassadeurs zijn allemaal actief in het Waddengebied en werkzaam in de sector toerisme en recreatie. Het zijn ondernemers variërend van natuurcentra, accommodatie tot dagrecreatie. Een grote liefde voor het Waddengebied en trots op de Werelderfgoed status: dat is wat de nieuwe ambassadeurs gemeen hebben. Namens gemeente Ameland feliciteerde wethouder Theo Faber de ondernemers met hun nieuwe titel ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed. 
 
De ambassadeurs hebben allen een tweedaagse gastheer/vrouw Waddenzee Werelderfgoed training achter de rug. Ook hebben zij een groene checklist ingevuld om hun duurzame keuzes aan te geven, en tekenden zij een belofte voor goed ambassadeurschap. 
 
De nieuwe ambassadeurs zijn: Jelle Westra- Natuurcentrum Ameland, Fokke Jansen- Yoga op Ameland, Marjanne Alblas-van der Heijden - Recyclaars Ameland, Koen van den Driesche- Waddensky, Ellen Mosterman – De Vlindertuin, Henk Rauwerda van WestCord Hotel Noordsee en Jeanet Jong van stichting Verhalenderwijs. 
 
Een overzicht van alle ambassadeurs is te vinden op werelderfgoed.visitwadden.nl. 
 

Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier