BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Kroon op de Zomer

Kamerkoor Northern Voices, dat bestaat uit 28 enthousiaste leden, komend uit de drie noordelijke provincies, heeft een breed repertoire tot zijn beschikking. Het koor is ambitieus en de zangers zijn ervaren. Zingen is hun passie. In juni 2013 won het koor, dat staat onder leiding van Edwin Velvis, de eerste prijs op het Friese Muziek- en zangfestival op Schiermonnikoog.

Dit jaar viert het koor zijn eerste lustrum. Het gehele jaar staat in het teken van dit jubileum en wordt gevierd met verschillende activiteiten en concerten. Als opmaat naar het jubileumconcert, dat wordt gegeven op 5 november 2016 in de Der Aa-Kerk in Groningen, geeft het kamerkoor op Ameland een concert ‘Kroon op de Zomer’ op zaterdagavond 17 september in de Ned. Hervormde Kerk te Hollum. Aanvang 20.15.

Er wordt een licht, luchtig en gevarieerd programma ge-bracht. Twee anthems uit de Coronation Anthems van G.F. Händel vormen de kern en zullen begeleid worden door organist Henk de Vries. Daar-naast worden o.a. werken van J. Blow, W. Byrd, en T. Tallis a capella ten gehore gebracht. De toegift zal bestaan uit een muzikale zomerse verrassing!

Koorleden en dirigent heten bewoners en bezoekers van het prachtige Ameland , van harte welkom op dit nazomerse concert!

Kaarten kosten € 10 en zijn verkrijgbaar bij:
Boekhandel De Hoge Stoep, Schoolstraat 2, Hollum
Boekhandel Van den Brink, Van Heeckerenstraat 2, Nes
Primera, Hoofdweg 5, Buren
Bij de kassa in de kerk, voorafgaand aan het concert
Via de site via www.northernvoices.nl


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier