• 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Unieke formule voor preventie, vitaliteit & positieve gezondheid

Mensen met hart-,vaat-, en long-aandoeningen of gezondheidsproblemen door stress, rookverslaving, overgewicht, post-Coronaklachten, of mensen die hun leefstijl willen aanpassen om vitaler te worden, kunnen vanaf nu terecht op het Nederlandse eiland Ameland. Zij hoeven niet meer naar een kuuroord in het buitenland.
Dinsdag 21 september opent Bloom Healthy Life de deuren op Ameland met een uniek en nieuw concept. Bloom Healthy Life is een zorgcoöperatie in vakantiesferen in de schoonste lucht van Nederland. Met zeven programma’s biedt Bloom Healthy Life een divers palet aan waarmee patiënten -samen met hun familie- kunnen werken aan een gezondere leefstijl. Bloom Healthy Life zet met dit concept zorgtoerisme in Nederland op de kaart: samen met het gezin op vakantie en tegelijkertijd werken aan een betere gezondheid.

Bloom Healthy Life is een initiatief van een topteam van zeer ervaren medische specialisten, fysiotherapeuten en coaches. Al deze kostbare ervaring en deskundigheid, is gebundeld om samen te werken aan verbetering van de gezondheid van mensen met aandoeningen zoals overgewicht, hartproblemen, longaandoeningen, rookverslaving en stress. Er zijn in totaal 7 programma’s die voor 7 doelgroepen op maat worden gemaakt. Ze bieden een langdurige begeleiding van maximaal 1 jaar om de verworven gezonde levensstijl vast te houden.

Bloom Healthy Life speelt hiermee in op het feit dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een investering in een gezonde en vitale levensstijl. De programma’s vinden plaats op het eiland waar de zoute lucht en het lage gehalte van fijnstof bijdragen aan een goede gezondheid. Deelnemers verblijven voor de duur van de programma’s in het WestCord Hotel op Ameland. Er zijn 24 suites beschikbaar voor deelnemers in een speciale vleugel die fijnstof- en allergeenarm is ingericht. Samen met familie of partner, kan de cliënt werken aan zijn herstel na een ingreep, of een aangepaste leefstijl ontwikkelen in een gezonde en helende omgeving. De opzet van de programma’s is dat de omgeving van de cliënt bijdraagt aan de verandering van de leefstijl en deze positief stimuleert. Zo neemt de cliënt, een abonnement op zijn eigen gezondheid. Deelnemers kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding van een gedeelte van de kosten via hun zorgverzekeraar.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier

© 2023 De Amelander. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Webtool4all