BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Nieuw boek: 100 jaar De Vennoot op Oost-Ameland

Op 6 juni 2021 is het 100 jaar geleden dat de gezamenlijke weide van eilander boeren ‘De Vennoot’ op Ameland is opgericht. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, is er gewerkt aan een jubileumboek van meer dan 100 pagina’s met vele verhalen en foto’s van de afgelopen 100 jaar. Dit geeft een beeld van de geschiedenis van dit unieke en voor vele mensen belangrijke gebied met vele dierbare herinneringen!

Het bestuur van De Vennoot en stichting De Ouwe Pôlle zijn een intekenactie gestart om te kijken hoeveel belangstelling voor dit jubileumboek is. Voor slechts 12 euro kunt u via de website www.amelanderhistorie.nl intekenen. De intekenactie loopt van 1 t/m 14 mei 2021.

Aandeelhouders van de Vennoot krijgen gratis een exemplaar toegestuurd. Wilt u meer boeken ontvangen? Tegen een gereduceerd tarief van 12 euro per boekje kunt u hierop intekenen via de eerder vermelde website.

Op 1 juni zal het boek verschijnen. Daarna wordt met de intekenaars contact opgenomen over de betaling en eventuele verzending. Afhankelijk van de corona-maatregelen en de openstelling van de musea kunnen intekenaars hun boek afhalen bij museum Swartwoude in Buren. Daarover worden zij geïnformeerd. Het boek kan ook naar u worden verstuurd. De verzendkosten zijn 4,50 euro.

Heeft u vragen over de intekenactie? Neem dan contact op met De Vennoot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier