BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Waddencampus ontwikkelt verder

 Door de huidige omstandigheden rondom corona was het even stil rondom de Waddencampus, maar achter de schermen is er van alles gebeurd. Joop de Jong, oud directeur van de Stichting Amelander Musea, is tijdelijk aangetrokken als projectleider/coördinator en Esther Oud als projectbegeleider. Beiden kijken ernaar uit nieuw leven te blazen in het netwerkplatform van enerzijds organisaties en bedrijven op Ameland en een brede groep van studenten anderzijds.

De Waddencampus verbindt onderwijs, ondernemers, organisaties en overheid met elkaar, met als doel om samen tot slimme(re) oplossingen te komen voor actuele duurzaamheidsvraagstukken. Coördinator de Jong: “Het is een ontzettend mooie uitdaging om sturing te geven aan deze werkgroep en een strategie te ontwikkelen die op lange termijn gaat werken voor alle betrokken partijen”. 

Binnen onderwijs, circulaire economie en duurzaamheid wil de Jong in eerste instantie onderzoeken waar de kansen tot verdere ontwikkeling en uitbreiding liggen. “Ambities genoeg
bij alle betrokken partijen, het is nu aan Esther en mij om door te pakken”, aldus de Jong.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier