BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

IMF-subsidie voor 13 projecten op de Friese Waddeneilanden

Via het Iepen Mienskipsfûns (IMF) verstrekt de provincie Fryslân subsidie aan 13 initiatieven vanuit de mienskip. In totaal gaat er ruim € 135.000,- naar leefbaarheids-projecten op de Friese eilanden.

Goede dierzorg Vlieland

Niet alleen mensen maar ook huisdieren en vee gaan op Vlieland naar de huisarts. Er is namelijk geen dierenarts op het eiland. Het is een hele organisatie om de dagelijkse en acute zorg voor de dieren binnen de gewenste hygiëneregels en spreekuren te regelen. Ook groeit de zorg die mensen en dieren nodig hebben. Er is dan ook behoefte aan een permanente behandelruimte voor de dieren. De huisartsen hebben een perceel toegewezen gekregen van de gemeente Vlieland en Staatsbosbeheer. Op deze locatie wordt een behandelruimte, wachtruimte en quarantaineplek gebouwd. De totale projectkosten bedragen € 25.500,-. Vanuit het IMF wordt € 10.000,- subsidie bijgedragen.

Iepen Mienskipsfûns

Ook in 2021 kunt u subsidie aanvragen voor projecten. De eerste openstelling loopt van 11 januari tot en met 4 februari. Voorwaarde is dat het project bijdraagt aan het verbeteren van de leefbaarheid. Sinds kort kunt u ook ideeën indienen die een nieuw proces of product op het eiland brengen. Kijk voor meer informatie en inspirerende projecten op www.streekwurk.frl/imf.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier