BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Praktische hulp gevraagd

Vanuit het Sociaal Cultureel Werk hebben wij inmiddels een grote groep vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor mensen die op dit moment de deur niet meer uitkomen. Om de mensen die dit nodig hebben te kunnen bereiken hebben we juist de hulpverleners hard nodig. Jullie hebben deze groep goed in beeld.

We willen u dan ook vragen om mensen te wijzen op de mogelijkheid van deze hulp. Dit kan zijn doordat u een concrete vraag krijgt “maar hoe kom ik dan aan mijn boodschappen’ of door het signaleren van eenzaamheid etc.

Onze vrijwilligers zijn bereid om kleine klusjes buiten de deur te doen voor mensen. Zoals een boodschap, maar ook gewoon even de container aan de weg. Ook kunnen ze een of twee keer per week even met iemand bellen, om te horen hoe het gaat en gewoon even een praatje te maken.

Ik hoop van harte dat u dit initiatief, onder de mensen die het nodig hebben, bekend wil maken. Alleen zo kunnen we de helpende handen op de juiste plaatsen krijgen. Hulpvragen aanmelden van telefonisch van 9 – 12 uur bij Ons Hol en de Toel. Dit mogen mensen zelf doen, maar u mag ook bij ons het verzoek neerleggen hen te bellen (mits de aanvrager daar toestemming voor heeft gegeven)

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wens ik u verder veel wijsheid en kracht toe in deze periode.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier