BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Vooraankondiging 5 april Feel Good Sunday

Deze lente komt er een Feel Good Sunday, een dag met workshops op het gebied van gezondheid in De Plaats in Hollum. Wij nodigen u uit om hier op zondag 5 april bij aanwezig te zijn. Wij, dat zijn Desirée Zwarts, Joke Mosterman, Adriana Bruin, Jits Metz-Straatsma, Jolanda Beverwijk en Judith Graafsma.

Op het programma van deze dag staat een Zhigongworkshop gegeven door Joke Mosterman. Ze neemt u mee in de zachte, ronde bewegingen van de Chinese Traditionele bewegingsleer. Desirée Zwarts, huisarts in Holwerd, laat u kennis maken met mindfulness. Naast mindfulness is het beoefenen van yoga een manier om te onthaasten en stress te verminderen. Adriana Bruin nodigt u uit om samen met haar hatha yoga te beoefenen. Jits Metz-Straatsma vertelt over gezonde voeding, detox en serveert wat lekkers. Jolanda Beverwijk zal als coach een workshop geven over het bereiken van doelen. Judith Graafsma laat u kennis maken met yin yoga.

In het volgende nummer van De Amelander, uitkomend op 13 maart zal in een uitgebreider artikel het aanvangstijdstip worden bekend gemaakt. Heeft u belangstelling dan kunt u zich alvast aanmelden of misschien wilt u eerst meer informatie? Mailt u met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier