BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Startbijeenkomst lokaal sportakkoord

Samen met plaatselijke sportorganisaties wil de gemeente Ameland komen tot een ‘lokaal sportakkoord’, als variant op het Nationaal Sportakkoord ‘Sport Verenigt Nederland’. Iedereen die actief is op het gebied van sport en bewegen is van harte uitgenodigd voor een startbijeenkomst op woensdag 11 maart om 19.30 uur in de kantine van het gemeentehuis in Ballum.

Met het Amelandse sportakkoord willen de initiatiefnemers een extra impuls geven aan sport- en beweegactiviteiten op het eiland. Thema’s in het lokale sportakkoord zijn onder meer: een duurzame sportinfrastructuur, een positieve sportcultuur, vitale sport- en beweegaanbieders, ‘van jongs af aan vaardig in beweging’ en inclusief sporten en bewegen.

Tijdens de startbijeenkomst zoeken we naar gezamenlijke dromen en ambities, die vervolgens vertaald kunnen worden in een concreet sportakkoord. Als dit akkoord er is, komen er naar verwachting vanuit het ministerie middelen beschikbaar om het akkoord uit te voeren.

De startbijeenkomst op 11 maart wordt georganiseerd door de initiatiefgroep Lokaal Sportakkoord van de gemeente Ameland en de partners Kardinaal de Jongschool, SC Amelandia, VV Geel Wit en Fysiotherapie Metz de Boer in samenwerking met sportformateur Anita Bakker.

U bent van harte welkom. Graag voor 10 maart aanmelden bij Pedro Kooiker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kijkt u op www.allesoversport.nl/sportakkoord.


Search

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier