BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Een eerste kennismaking met Ameland

Bezoekt u Ameland, dan is het vakantieblad ‘De Amelander’ één van de eerste dingen waar u tegenaan loopt. Al in het havenkantoor van Holwerd is het blad verkrijgbaar. Een tweede verkooppunt bevindt zich op de veerboot naar het eiland. Uiteraard kunt u ook bij verschillende verkooppunten op Ameland zelf terecht.

Waardevolle informatiebron

De Amelander is een fullcolor blad op tabloidformaat dat elf keer per jaar verschijnt. Het lezerspubliek is breed: naast de uiteenlopende verkooppunten van het blad wordt De Amelander op het eiland gratis huis-aan-huis verspreid. Het bereik ligt daarmee op gemiddeld 100.000 lezers. Onderzoek heeft verder uitgewezen dat exemplaren gedurende langere tijd worden bewaard en als waardevolle informatiebron in de accommodaties achterblijven.

Een mix van verhalen

Naast algemene, informatieve artikelen over het eiland Ameland, haar excursies en attracties, brengt het blad een mix van verhalen. Actualiteiten worden afgewisseld met interessante artikelen over bijvoorbeeld de geschiedenis, human interest-verhalen en de natuur. Van unieke eilanders tot vernieuwende bedrijven en van lokale producten tot bijzondere evenementen; allemaal vinden ze in De Amelander een podium. Zo biedt het blad de lezer niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een handig naslagwerk voor belangrijke telefoonnummers, de getijden/badtijden en een evenementenkalender.

Adverteren?

Door het grote bereik is adverteren in De Amelander lucratief voor zowel eilander bedrijven als voor ondernemers uit andere delen van Noord-Nederland. Meer informatie Voor meer informatie over De Amelander en adverteren in De Amelander kunt u terecht bij V.O.B. De Amelander. Telefoon: 0519 555100 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Download de advertentie tariven 2021 

Download de uitkomstdata voor 2021

 


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier