">

Café Restaurant "De Klimop" is een levende oudheidkamer. Wie het trapje bij de ingang afdaalt, lijkt terug in de tijd te gaan.

Het eikenhouten meubilair, de koperen hanglampen, het balkenplafond en het altijd brandende haardvuur geven het restaurant een bijzondere en sfeervolle uitstraling. Iedereen stapt gemakkelijk binnen bij het restaurant van Jan van den Heuvel.

De Klimop staat bekend om de gezelligheid en het goede eten. Niets moet, behalve genieten dan! Op de kleine kaart staan diverse belegde broodjes, maar ook een complete waddenlunch. Bovendien serveert De Klimop vele pannenkoeken.

Voor het diner heeft u een ruime keuze uit betaalbare vlees- en vis gerechten. Natuurlijk kunt u ook langskomen voor een kop koffie of thee. Wanneer de zon schijnt is het terras aan de Reeweg een heerlijke plek.

Een bezoek aan De Klimop is een authentieke Amelander ervaring en van het gejaagde moderne leven is even niets te merken. Veel gasten blijven dan ook lang natafelen en komen meerdere malen bij De Klimop terug.

Wij hopen u dan ook van harte welkom te mogen heten in Café Restaurant De Klimop!

Naam Restaurant de Klimop
Adres Reeweg
Plaats NES
Telefoon 0519-542296
E-mail
info@deklimopameland.nl
WWW Restaurant De Klimop
4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all