">

Restaurant B is allesbehalve dertien-in-een-dozijn. Dat ziet u meteen als u binnenstapt: een Grand Café-Restaurant met een geheel eigen, warme uitstraling.

Bij de bereiding van de gerechten wordt uitgegaan van de beste ingrediënten zoals gegarandeerd vang-verse vis en ’t lekkerste vlees, vaak van Amelandse bodem. Alles wordt in eigen keuken  vervaardigd zoals hamburgers, saté en rollade.

Dagschotels of seizoensspecialiteiten, à la carte voor één persoon, stellen, gezinnen of grote(re) gezelschappen, bij B wordt het een (h)eerlijke ervaring.

Ook voor grotere gezelschappen bedrijfs- en verenigingsfeesten, recepties, trainingsweekenden. Samen met u maakt B er een succes van. Desgewenst met inbegrip van activiteiten als zeevissen, survival en excursies.

Café met lekkere hap
U zult zich ongetwijfeld thuis voelen in het gezellige café, waar ze de lekkerbek met de kleine trek graag verwennen met mini-loempia’s, stokbroodjes, pizza’s en andere hapjes.

 

U vindt hen aan het eind van de Strandweg in Nes, op nog geen 100 meter van het strand.

Naam Grand-café Restaurant B
Adres Strandweg 51
Plaats NES
Telefoon 0519-543178
E-mail
info@paal13.nl
WWW Restaurant Paal 13
3Huize-Miedema.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all