In ons sfeervol Dranck- en speyslokael serveren wij ouderwetsch lekkere gereghten. Wij werken zoveel mogelijk met lokale, in ieder geval Nederlandsche producten.

Gelegen net buiten het dorp Nes en op weg naar het het strand ligt restaurant Vincenzo en is gevestigd in WestCord Hotel Noordsee. In het restaurant kunt u heerlijk culinair genieten. 

Lekker, puur en makkelijk. Dat is waar Hong Yun voor staat. Meenemen of bezorgen kijk op onze website voor de mogelijkheden.

De Herberg is een eigentijds eet & drinkcafé met een gezellige en ongedwongen sfeer midden in Nes. Een ontmoetingsplek voor vrienden, collega's of familie.

Restaurant Rede van Nes vind je in het centrum van Nes. Rede van Nes is de plek voor terras, koffie met taart (wel 5 soorten), lunch, borrel met fingerfood en lekker eten.

Sjoerd heet u van harte welkom! Op de vertrouwde locatie van De Buren van Nes gaat de bekende crew aan de slag om Sjoerd bij te staan bij het runnen van de keuken en het serveren van de biertjes.

Midden in het centrum van Nes. Genietend van de omgeving en kijkend naar de vele vakantiegangers kunt u bij Kees en Rina terecht voor een snack of een ijsje.

Wher it happens. Super gezellige uitgaansgelegenheid aan de rand van het dorp. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd. Kijk voor het laatste nieuws op onze website of volg ons op twitter of facebook. 

Restaurant B is allesbehalve dertien-in-een-dozijn. Dat ziet u meteen als u binnenstapt: een Grand Café-Restaurant met een geheel eigen, warme uitstraling.

Zowel binnen in ons restaurant als op ons terras heten we U van harte welkom voor een kop koffie, een drankje, lunch of diner. Ons restaurant is gezellig sfeervol ingericht.

2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all