Een vakantie op Ameland is niet compleet zonder tenminste één bezoek aan hét Pannekoekhuis. Al meer dan 20 jaar verwelkomt Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren zijn gasten in dit gezellige restaurant.

Met meer dan 250 soorten pannekoeken om uit te kiezen, is iedereen ervan verzekerd dat hun favoriete pannekoek op het menu staat. Natuurlijk serveren we naast pannekoeken ook andere gerechten. 

Ons terras is vaak omschreven als één van de leukste op Ameland, en in 2011 openden we een tweede terras gespecialiseerd in cocktails met regelmatig live muziek en een authentieke 'Caribbean' sfeer. De perfecte plek om te ontspannen met uw favoriete cocktail na een lange dag op het strand! 

Een aantal jaren geleden werden we uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke restaurant in Friesland. Kinderen kunnen spelen in onze speeltuin terwijl de ouders ontspannen. We hebben koekjes en water voor uw honden. We zijn rolstoeltoegankelijk en hebben voldoende parkeergelegenheid voor uw auto of fiets. 

Groepen zijn van harte welkom, het is dan wel verstandig om te reserveren.

Naam Pannekoekhuis 'Onder de Vuurtoren'
Adres Oranjeweg 44
Plaats HOLLUM
Telefoon 0519-554069
E-mail
onderdevuurtoren@gmail.com
WWW Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren
1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all