">

Herberg de Zwaan, dé ideale omgeving voor koffie met wat lekkers, lunch, diners, vergaderingen of gezellig een avondje uit!

Wie de bar, het restaurant of het terras van Herberg de Zwaan bezoekt, proeft nog de sfeer van de rijke historie van het pand. Rustiek gelegen aan het Zwaneplein.

De gastvrijheid en de lekkere keuken zorgen ervoor dat de bezoekers zich in Herberg de Zwaan net zo welkom voelen als eens de welgestelde kooplieden uit de Gouden Eeuw.

Net als in de oude tijd van het Heerenlogement heeft Herberg de Zwaan een belangrijke functie in de samenleving. Niet meer in de Heerskamer maar in het sfeervolle ruime interieur van het restaurant biedt de herberg ruimte aan grote bijeenkomsten zoals party’s, trouwerijen, reünies enz. Vanzelfsprekend op afspraak met de herbergier.

De oude Heerskamer is altijd voor bezichtiging geopend en word nog steeds gebruikt als privé zaal voor een intiem diner.

Naam Herberg de Zwaan
Adres Zwaneplein 6
Plaats HOLLUM
Telefoon 0519-554002
E-mail
info@herbergdezwaan.nl
WWW Herberg de Zwaan
6vpva.png4kontour-vastgoed-banner.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg3Huize-Miedema.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all