In het centrum van het rustieke dorpje Hollum bevindt zich in de voormalige Vivo winkel thans een gezellig bruin cafe waar U aan de bar of op het (verwarmde) terras kunt genieten van een hapje en een drankje.

Eetcafe de Duvelshoek bevindt zich op vakantiepark Boomhiemke. Lekker eten, een gezellig borreltje drinken, bijkletsen met vrienden en familie en daarna wat actie in de vorm van poolbiljart spelen of bowlen.

Bij ons kunt u binnen of op het terras genieten van Italiaans gerechten. Goedgevulde pizza's, pasta's lasagne en lekkere salades. We hebben ook speciaal uitgekozen gerechten voor de niet pizzaliefhebbers.

AG’s Irish Pub vindt u op het terrein van recreatiepark Koudenburg. In dit sfeervolle etablissement met uiteraard Murphy’s Irish Red Beer op de tap.

Na een ontspannen dag op het eiland kunt u in ons sfeervolle familierestaurant de ‘Kaapse Pracht’ genieten van verfijnde à la carte gerechten, culinair samengestelde menu's en overheerlijke buffetten.

Vis van Metz, altijd vers en lekker.Direct uit zee zo bij u op het bord. Heerlijk genieten op ons terras of om mee te nemen naar huis. Kom en overtuig u zelf.

Voor een ontbijtje, heerlijke koffie en thee, een broodje of gewoon een lekker drankje kunt u sinds kort terecht bij 1761.

Cafetaria De Fretpot is -al 20 jaar!- een eigentijdse cafetaria, de plek voor o.a. patat, ijs, snacks, heerlijke plates en vers belegde broodjes in het centrum van Hollum.

2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png6vpva.png3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all