Plaza 't Kruuspunt is een begrip op Ameland. De goede naam van Plaza 't Kruuspunt wordt ontleent aan de uitstekende plate-service en voortreffelijke ijssalon.

Natuurlijk genieten bij Strandpaviljoen Ballum. Het strand van Ballum is onderhevig aan verandering. Door getij en stroming verplaatst het zand zich en verandert het strand door de jaren heen. 

Er zijn van die plaatsen waar automatisch een goede sfeer hangt, waar je het gevoel hebt direct thuis te zijn. Het café van Nobel is zo'n plek.

Een sfeervol eetcafé in het karakteristieke Ballum. Eetcafé de Boerderij gelegen in het mooie Ballum betekent: heerlijk eten in een sfeervolle omgeving.

Midden op het eiland, halverwege het pitoreske dorp Ballum en het strand vind je de Wijde Blik. De plek waar je van Ballum helemaal tot aan de vuurtoren kunt kijken.

In het moderne en luxueuze doch sfeervolle restaurant van hotel Nobel staat één woord centraal: Genieten! De Franse Chef-kok Martin Berger en zijn team weten u te verrassen met verfijnde gerechten.

6vpva.png7bg-logo1-1.gif5sparmanje.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all