De Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland organiseert een bazaar en rommelmarkt in Hollum op dinsdag 31 juli a.s. Vanaf 10.00 uur ’s morgens kunt u terecht in de kerk aan de Herenweg te Hollum. Er is weer van alles te koop, o.a. zelf gemaakte goederen van de zusterkring en de knutselclub en veel speelgoed voor de kinderen.

Ook is er een interessante koopjestafel met soms onverwacht antiek. Verder kunt u leuke prijzen winnen bij de verschillende verlotingen, o.a. een fiets. 

Tevens zijn er tweedehands spullen, boeken, grammofoonplaten en cd’s te koop. De hele dag zijn er oliebollen verkrijgbaar. Ook is ponyrijden op het terrein naast de kerk mogelijk. Dit alles wordt weer mogelijk gemaakt door inzet van vele leden, belangstellenden en vrienden van de Federatie.

We hopen u te ontmoeten op dinsdag 31 juli a.s. van 10.00 uur tot 17.00 uur. Oliebollenverkoop vanaf ’s morgens 9.00 uur.
Giften zijn welkom. U kunt uw gift overmaken op bankrekening nr. NL56 RABO 0302 0000 11 t.n.v. Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland onder vermelding van ‘Gift bazaar 2018’.

Tot ziens op dinsdag 31 juli!

4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all